Denisa P.

Denisa P.

Acceptă studenți noi

Denisa P.

Acceptă studenți noi

Speriat de Evaluarea Nationala? Hai sa iti arat ca nu e asa infricosator!

Preț De la 75 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Buna! Sunt Denisa, studenta ordonata, rabdatoare si dornica sa ajut. Pe langa facultate am urmat modulul de pregatire a personalului didactic pe care l-am incheiat cu nota 10. La evaluarea nationala am avut nota 9.85 la matematica si 9.80 la romana.

Ofer meditatii ONLINE si INDIVIDUALE la matematica pentru clasele V-VIII si pentru Evaluarea Nationala. Sedinta dureaza 1h 30m iar ziua si ora se stabilesc impreuna cu parintele/elevul. Prima sedinta este gratuita, ne vom cunoaste si vom stabili impreuna pe ce trebuie sa ne axam.

La ce sa te astepti?
- in caz ca nu ai inteles ceva la clasa iti voi explica si vom exersa pana "se prinde de tine"
- inainte de a-mi spune ca nu ai stiut un exercitiu cum se face, as vrea sa vad cum ai incercat sa il faci si unde te-ai blocat (daca nu sti sa incepi exercitiul, nici o problema, iti voi explica)
- daca nu ai intrebari din lectia de la clasa ne vom axa pe ceea ce nu stapanesti pana in prezent si vom aprofunda cele invatate pana acum.
- daca esti clasa a VIII-a vom face si subiecte de examen si vom insista acolo unde sunt probleme. De asemenea vei primi un fisier personalizat cu formule.

Nu uita, cu cat muncesti mai mult cu atat rezultatele vor fi mai bune!

Tipuri de lecții

Lecție standard

75 RON / 90 min