Cristina C.

Cristina C.

Răspunde în 1 oră la 100% mesaje
100% 1 h
Acceptă studenți noi

Cristina C.

Acceptă studenți noi

Meditații Eficiente la Matematică și Fizică – Progres Rapid și Rezultate Remarcabile!

Preț De la 100 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Bună! Eu sunt Cristina, sunt studentă la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica din București și profesoara de matematică la centrul de meditații din București.
Scopul meu este sa îmi ajut elevii sa obțină rezultate cat mai bune la examenul de Bacalaureat și admitere și să treacă cu brio peste testele si tezele de la scoală.

Datorită vârstei apropiate de cea a elevului și a faptului că sunt o persoană calmă și întelegătoare orele decurg lipsite de tensiune sau stres, într-un spațiu prietenos, astfel încât elevul să se simtă în largul lui și să îmi zică orice nelămurire are pe parcursul orelor de meditații, iar in restul timpului imi poate scrie oricând eventualele întrebări legate de matematică pe whatsapp .
Ofer meditații individual, atat fizic cât si online, caz în care predarea si rezolvarea exercițiilor se va face exclusiv prin intermediul tabletei grafice prin platfomele zoom, skype sau discord.

De-a lungul anilor elevii mei au promovat examenul de bacalaureat in procent de 100%, cu note de minim 9.20(profil economic) si 8.95(profil real).

Pentru mai multe detalii sau intrebari, nu ezitați să mă contactați! :)

Tipuri de lecții

Lecție standard

100 RON / 55 min