Tatiana-Mirela C. Identitate verificată

Tatiana-Mirela C.

Identitate verificată
Acceptă studenți noi

Tatiana-Mirela C.

Acceptă studenți noi

Engleza fără frontiere – de la afaceri la aventuri!

  • Oferă lecții online
  • De la  60 RON
Preț De la 60 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Predarea limbii engleze a devenit o pasiune pentru mine atunci când am realizat cât de esențială este această limbă în diverse aspecte ale vieții profesionale și personale. Astfel, am ajuns să predau celor care au dorit să-și perfecționeze abilitățile de comunicare pentru a excela în carieră, a se adapta într-un nou mediu cultural sau a călători fără bariere lingvistice.

Ofer meditații de engleză de peste 3 ani. În această perioadă, am avut ocazia să colaborez cu numeroase persoane care și-au dorit să stăpânească limba engleză pentru scopuri variate, precum călătorii, mutări peste hotare sau afaceri.

Experiența mea este axată pe lucrul cu adulți din diverse domenii profesionale și culturale. Am ajutat mulți profesioniști să își îmbunătățească abilitățile de limba engleză pentru a avansa în carieră, a comunica eficient în mediul de afaceri internațional și a se adapta cu ușurință în noi țări. Am pregătit cursuri personalizate pentru nevoile fiecăruia, abordând teme specifice cum ar fi limbajul de afaceri, conversațiile pentru călătorii sau aspectele culturale ale relocării.

Stilul meu de predare este interactiv și orientat spre nevoile specifice ale fiecăruia. Cred că învățarea trebuie să fie relevantă și aplicabilă în viața de zi cu zi. De aceea, folosesc scenarii reale și materiale autentice care să reflecte situațiile cu care studenții mei se confruntă în mod obișnuit. Lecțiile mele sunt structurate astfel încât să ofere atât cunoștințe teoretice, cât și abilități practice, cu un accent puternic pe conversație și încrederea în utilizarea limbii engleze. Scopul meu este să creez un mediu de învățare motivant și confortabil, unde fiecare să se simtă încurajat să își atingă obiectivele.

Sunt aici pentru a vă ajuta să transformați învățarea limbii engleze într-o experiență plăcută și eficientă. Aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună și să vă sprijin în atingerea succesului dorit!

Tipuri de lecții

Tipuri de lecții

General English, Business English, Travel English, Relocation English

60 RON / 60 min