Viktor P.

Viktor P.

Acceptă studenți noi

Viktor P.

Acceptă studenți noi

Klasszikus énekthnikát tanítok(opera,operett), szóba jöhet a tánczene is. Tanítom a helyes légzést,intonációt,lazaságot, szenvedélyt

  • Oferă lecții online
  • De la  45 RON
Preț De la 45 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Én egy magánénekszakos hallgató vagyok és nagyon szeretek énekelni,óvodás korom óta mindig énekeltem. Számos országos énekversenyt nyertem meg operett,opera és magyarnóta műfajokban.
A tudásomat azért szeretném megosztani,mert tavaly segítettem egy szaktársamnak a bemelegítsédben és a darabjaiban és annyira elégedett volt,hogy a hírem tovább szállt és további diákok kértek még meg,hogy órákat tartsak nekik. Nem csak első,hanem másod,harmad és negyed éves hallgatók is,akik mind bagyon halásak voltak. Az egyik negyedévest versenyre készítettem fel és sikerült a segítségemmel leküzdje a félelmeit mikor kiáll a színpadra és sikerült neki,hogy uralja a teret,hogy szemkontaktusa legyen a közönséggel. Ebben is tudok segíteni bárkinek. Ha együttműködsz velem,garantálom,hogy rövid időn belül sokat fogsz fejlődni. Az már Tőled fog függni,hogy mennyire adsz teret a változásnak.

Tipuri de lecții

Lecție standard

45 RON / 55 min