Grosu M.

Grosu M.

Acceptă studenți noi

Grosu M.

Acceptă studenți noi

Meditații la Matematică pentru Copiii de gimnaziu! Prima sedinta GRATUITA.

Preț De la 70 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

🔍 Meditații la Matematică pentru Copiii de gimnaziu! Prima sedinta GRATUITA. 🔍

🎓 Salut, părinți preocupati de educația copiilor! Sunt Mihai și sunt aici să ofer o soluție pentru dezvoltarea abilităților matematice ale micuților voștri!

👨‍🏫 Despre mine: Am 23 de ani și o pasiune incontestabilă pentru matematică și educație, am absolvit Liceul de Informatică "Grigore Moisil" (nota 9.8 la Matematica la BAC) și Facultatea de Automatică și Calculatoare. De-a lungul timpului am ajutat elevi de gimnaziu sau din clasele primare sa inteleaga matematica mai bine si sa isi creasca notele. Ca si calitati principale care ma ajuta sa pregatesc copiii as enumera rabdarea si calmul. Sunt dispus sa repet explicatiile ori de cate ori este nevoie pentru ca elevul sa inteleaga un exercitiu.
Elevii mei m-au laudat pentru că îi încurajez să gândească și să rezolve problemele de unii singuri, pregătindu-i pentru a se descurca în clasă și chiar și în absența mea.

🌟 Ce ofer: Prima ședință este GRATUITĂ, pentru a ne cunoaște și pentru a stabili obiectivele și abordarea potrivită pentru micul vostru geniu matematic! Pregatirea se desfasoara la mine acasa.

🐾 Bonus: Ca un mic detaliu personal, am două pisici adorabile care mă însoțesc în călătoria mea de învățare și predare!

✉ Contact: Pentru a programa prima ședință GRATUITĂ sau pentru orice întrebări, nu ezitați să mă contactați.

Tipuri de lecții

Lecție standard

70 RON / 55 min