Darius T.

Darius T.

Acceptă studenți noi

Darius T.

Acceptă studenți noi

Meditații Bac la Biologie

Preț De la 70 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Sunt student în anul 1 la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, specializarea Medicină Generală.

Ofer meditații în București pentru Bacalaureatul la Biologie, ramura Anatomie, Fiziologie, Genetică și Ecologie (adică clasele 11 și 12). Prețul unei ședințe este 70 de lei și durează două ore. Ședințele pot avea loc la domiciliul elevului, sau online (dispun de aparatura necesară și de tabletă grafică). Prima ședință este gratuită, deoarece nu intru propriu-zis în materie, ci doar discut cu elevul și cu părinții acestuia despre organizarea materiei și a lecțiilor, stabilind un plan de acțiune. Îmi adaptez metoda de predare și modul de organizare în funcție de fiecare elev.

Legat de împărțirea materiei: pentru anatomie și fiziologie explic după manualul de clasa a 11-a de la editura Corint. La genetică și ecologie explic după scheme și lecții proprii. Dau câte o temă la finalul fiecărei lecții din modele de bac din anii precedenți. Lecția viitoare discutăm tema în prima jumătate de oră, predau o lecție nouă în următoarea, iar în ultimele 30 de minute lucrăm exerciții din lecția predată.

Sunt disponibil telefonic sau prin mesaje în majoritatea timpului. Elevii mă pot contacta în caz că au nevoie de ajutor sau răspunsuri la întrebări. Ofer, dar și cer, seriozitate și consecvență.

Tipuri de lecții

Lecție standard

70 RON / 55 min