Ionut G.

Ionut G.

Responds within 23 hrs, to 100% of messages
100% 23 h
Acceptă studenți noi

Ionut G.

Acceptă studenți noi

Pregătire istorie

Preț De la 60 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Numele meu este Ionuț si sunt profesor de istorie la un liceu din București. Am finalizat studiile Facultății de Istorie UBB (nivel licență), cu media 9,50, urmate de un masterat la Universitatea București, cu media 10. De asemenea, am obținut examenul de definitivare în învățământ cu nota 9,50. Ofer pregătire la disciplina istorie în vederea susținerii examenului de bacalaureat, dar și pentru admitere la Academia de Poliție.
În ultimii 5 ani, elevii mei au obținut rezultate excelente la examenul de bacalaureat. Sunt o fire deschisă, comunicativă și orientată spre obținerea rezultatelor dorite.
Sedințele de pregătire vor fi plăcute, bazate pe discuții libere, povestiri și explicații. Pe scurt, nu o să tociți materia, ci o veți înțelege natural. Lecțiile vor fi parcurse prin conversații și explicații punctuale, eliminând ideea de „scriere după dictare”.
Ședințele pot avea loc la domiciliul meu, al elevului sau in format online, în funcție de preferințele fiecăruia. Pun la dispoziție toate materialele necesare pregătirii, iar tariful unei ședințe de 2 ore este 100 lei.

Tipuri de lecții

Lecție standard

60 RON / 50 min