Eva P.

Eva P.

Responds within 48 hrs, to 100% of messages
100% 48 h+
Acceptă studenți noi
Lecție de probă gratuit

Eva P.

Acceptă studenți noi
Lecție de probă gratuit

Meditatii pentru SAT

Preț De la 60 RON
Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Sunt o persoană pasionată de învățare, viitoare studentă la Universitatea Bocconi din Milano, Italia, recunoscută ca una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ economic și de afaceri din lume. Am ajuns să ofer meditații datorită dorinței mele de a împărtăși cunoștințe și a ajuta alți elevi să atingă succesul academic. Am lucrat cu elevi cu diverse niveluri de pregătire, adaptând lecțiile pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui cursant.

Stilul meu de predare se axează pe interactivitate și implicare activă. Încurajez discuțiile, rezolvarea problemelor practice și ofer explicații clare pentru a consolida înțelegerea materialului. Sunt dedicată să creez un mediu de învățare pozitiv și motivant, susținând elevii să-și atingă potențialul maxim. Aștept cu nerăbdare să contribui la succesul viitorilor studenți în examenele lor de admitere!

Tipuri de lecții

Lecție de probă

În lecția probă, vom explora nivelul tău de cunoștințe, concentrându-ne pe concepte esențiale. Îmi propun să încurajez întrebările și să ofer clarificări pentru a asigura că te simți pregătit pentru provocările examenului.

Gratuit / 30 min
Lecție standard

60 RON / 60 min

poze și certificate