Diana S.

Diana S.

Acceptă studenți noi

Diana S.

Acceptă studenți noi

Limba Chineza

Preț De la 80 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Bună! Mă numesc Diana Spînu. Sunt profesoară de limbile Chineză și Rusă. Predau limbile din pasiune. Ofer elevilor materiale moderne și interactive însoțite de audio. Stimulez capacitatea de învățare prin trezirea curiozității. Ofer informații despre cultură și limbă din experiență personală. Aplicăm materialele învățate în potențiale situații reale. Mențin atenția elevului la un nivel sporit prin implicarea sa maximă în timpul lecției. Pentru o eficiență mai mare a cursurilor ofer și temă pentru acasă la tema studiată (la dorința elevului). Avansăm din momentul când studentul se simte încrezut că a asimilat materia predată.
De fire sunt o persoană calmă și răbdătoare. Mă adaptez după viteza de învățare a fiecărui student. Scopul meu este sa-i trezesc cursantului interes și dorință de studiere a materiei propuse. Aceasta la rândul său îmi aduce satisfacție de la munca depusă.
Motto-ul meu în calitate de profesor:
”Îi poți da unui elev câte o lecție în fiecare zi, dar dacă îl poți îndruma să învețe stârnindu-i curiozotatea, el își va dedica întreaga viață învățăturii.” Clay P. Bedford
Posed program specializat dedicat adulților cât și copiilor mai mari de 8 ani. Durata unei lecții este de 60 min. Cursul este potrivit cursanților ce doresc sa să pregatescă de susținerea testelor internaționale de limbi straine de exemplu HSK/HSKK ( la limba Chineză) sau TORFL/ТРКИ (la limba Rusă) și tuturor doritorilor de a cunoște o limbă internațională. Lecțiile au loc individual sau în grupuri mici de 2-3 persoane.
Am experiență de predare 7 ani. 4 din elevii care i-am meditat au luat locuri premiante la concursul internațional ”汉语桥/Chinese Bridge”. Un alt elev, după doar cateva luni (program intensiv), a reusit să ia testul HSK 3 (B1 la chineză) și să prindă o bursă gratuită la Universitatea din Shenzhen unde își urmează studiile la moment.
Calificare:
-Vorbitoare nativă de limba rusă
- HSK 5 (C1)
- Locul I la concursul Internațional Chinese Bridge (2010/2012/2014/2016)

Tipuri de lecții

Lecție standard

80 RON / 55 min