Ioana B.

Ioana B.

Acceptă studenți noi

Ioana B.

Acceptă studenți noi

Meditații limba română pentru gimnaziu și Bacalaureat

Preț De la 100 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Ofer meditații la limba română elevilor din clasele I - VI, dar și celor care se pregătesc de bacalaureat. Împreună vom parcurge materia, vom efectua temele din clasă, dar și o serie de exerciții suplimentare, menite să îi ajute să înțeleagă mai bine conceptele.

Îmi doresc să fiu alături de ei atât în ceea ce privește materia propriu-zisă, cât și în dezvoltarea abilităților creative. În plus, pentru cei de clasa a XII-a, voi veni cu modele si abordări proprii care să le fie utile pentru rezolvarea subiectelor de examen, inclusiv pentru subiectul III.

Numele meu este Ioana și am 22 de ani. Sunt absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, iar în prezent, urmez un master la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Sunt o persoană calmă și comunicativă, pasionată de gramatică și literatură deopotrivă. Printre pasiunile mele se numără și scrisul, cititul și călătoritul.

Ședințele se pot desfășura fie la domiciliul meu, fie la al elevului. Ele au durata de o oră și jumătate, iar costul pentru o ședință este de 100 lei.

Tipuri de lecții

Lecție standard

100 RON / 55 min