FORMAA A. Identitate verificată

FORMAA A.

Identitate verificată
Acceptă studenți noi

FORMAA A.

Acceptă studenți noi

FORMAA atelier - arta arhitectura design

  • De la  150 RON
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 150 RON
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

FORMAA este spațiul atelierelor de arhitectura, pictură, desen, design și lucru manual. Cursurile se adresează tuturor celor interesați de domeniul artei, arhitecturii și designului. Cursurile au ca obiectiv atât familiarizarea cursanților cu modul de gândire și de reprezentare din interiorul profesiei, cât și dobândirea unor noțiuni de cultură generală de specialitate. Pentru cei mai pasionaţi se ţin lunar și cursuri dedicate de AutoCAD, Revit, ArchiCAD, Photoshop, Illustrator și InDesign.

FORMAA atelier se afla in zona Unirii, langa noul centru vechi al Bucurestiului, pe strada Matei Basarb 47. Atelierele se desfasoara intr-un spatiu mare si luminos, intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata.

Tipuri de lecții

Lecție standard

150 RON / 90 min
Introducere in Arhitectura

Cursul se adresează tuturor celor interesați de domeniul arhitecturii și are ca obiectiv atât familiarizarea cursanților cu modul de gândire și de reprezentare din interiorul profesiei, cât și dobândirea unor noțiuni de cultură generală de specialitate. În cadrul atelierelor se vor realiza exerciții de desen liber, studii de geometrie în spațiu și studii ale unor construcții și perioade reprezentative. Pentru realizarea lucrărilor se vor utiliza instrumente de desen puse la dispoziție de atelier și ocazional se vor construi machete de arhitectură.

150 RON / 120 min
Arhitectura de interior

Atelierele au ca obiectiv atat dobandirea unor tehnici de analiza si de reprezentare specifice domeniului arhitecturii de interior cat si familiarizarea cu notiuni de cultura generala. Cursurile vor fi alcatuite din exercitii si studii de geometrie, perspectiva, desen la mana libera, machete, moodboards si storyboards.

150 RON / 90 min
Acuarela botanica

Cursul se adreseaza celor interesati de ilustratia botanica in acuarela. Folosind plante si flori reale ca model de studiu, cursantii vor invata cum sa reproduca in creion geometria deseori simetrica a acestora si cum sa o transforme intr-o ilustrare realista cu ajutorul acuarelelor. Nu sunt necesare cunostinte anterioare de desen sau de pictura

150 RON / 90 min
Corpuri din carbune

Cursul se adreseaza celor interesati de ilustratia in carbune - unul din cele mai vechi instrumente de reprezentare. In cadrul atelierelor se vor parcurge notiuni de perspectiva, proportii si compozitie, avand ca scop surprinderea obiectului studiat cu ajutorul formelor, tonurilor si contrastelor in carbune. Se vor utiliza instrumente specifice: creioane speciale, radiera plastica pentru crearea luminozitatii si modelarea detaliilor, pensule si materiale textile pentru mixarea carbunelui.

150 RON / 90 min
Portret în guașă

Pictura in guasa se utilizeaza frecvent in lucrari de grafica si ilustratie. Cursul se adreseaza celor care doresc sa studieze proportiile si trasaturile chipului uman. In cadrul atelierelor se vor analiza atat elemente de fizionomie, cat si trasaturi de expresie, in vederea crearii unor portrete si a unor caractere distincte. Cursantii vor experimenta cu culori saturate, cretoase si opace, specifice picturii in guasa, aplicate strat peste strat, obtinand in final figuri in culori puternice si catifelate.

150 RON / 90 min