George A.

George A.

Acceptă studenți noi
Lecție de probă gratuit

George A.

Acceptă studenți noi
Lecție de probă gratuit

Cursuri de limba germană A1-C1

Preț De la 100 RON
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Salut, Hallo, după finalizarea studiilor în România, m-am mutat în Austria. Acolo am studiat la Facultatea de Filologie, profilul Lehramt al Universității din Viena. Timp în care am ajutat prin ședințe de meditații, atât față în față cât și on-line, studenți de pe tot globul care doreau să studieze in Viena dar nu atingeau standardele riguroase de limbă germană, și anume nivelul C1. La sfârșitul anului 2019 m-am întors în România și mi-am continuat activitatea ca meditator și tutor.

Iubesc să ajut oamenii să învețe limba germană, care poate fi așa de distractivă. Probabil toți cei care doresc să o învețe au un vis; fie că vor să studieze, să avanseze în carieră sau pur și simplu să poată vorbi limba germană. În ajutorul lor vin cu o metodă interactivă și distractivă de a învața limba. Folosesc tehnici și materiale bine structurate ce se bazează mult pe comunicare și folosirea practică a limbii în cele patru categorii lingvistice principale: Audiție, Citit, Scris, Vorbit. Ofer un mediu pozitiv de lucru, feedback clar pentru fiecare detaliu și foarte mult entuziasm.

-> Meditații pentru adulți sau copii începători și ajutor la teme pentru școală,
-> Meditatii de nivel mediu pentru adolescenti si adulți,
-> Meditatii avansate pentru cei ce vor să a studieze în străinătate,
-> Ore de conversație pentru îmbogățirea sau corectarea vocabularului,
-> Teste pentru aflarea nivelului lingvistc ( Audio, Citit, Scris, Vorbit). Einstufungstest.
-> Meditez si persoane care muncesc in Germania/Austria sau urmeaza sa plece in strainatate, ca acestea sa poata pleca cu incredere si un vocabular solid.

Tipuri de lecții

Lecție de probă

Ofer o lecție de probă, în care ne vom cunoaște, vom discuta nevoile tale, vom testa capacitățile tale în limba germană (dacă există), și cel mai important vom vedea dacă stilul meu ți se potrivește.

Gratuit / 30 min
Lecție de germană

Pentru a putea promova un modul lingvistic este nevoie de 40 de ore de curs și 60 de ore de studiu individual. Detalii: +40748951507

100 RON / 90 min
Rumänisch für Deutschsprachige

Details: +40748951507

100 RON / 90 min

poze și certificate