Stefania T.

Stefania T.

Acceptă studenți noi

Stefania T.

Acceptă studenți noi

Meditatii pentru admitere la medicina

  • -
Preț De la 100 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Sunt medic rezident la Institutul Clinic Fundeni si am o experienta de meditator de 4 ani si jumatate. Am avut rezultate extraordinare cu elevii pana in acest moment, iar comunicarea atat cu acestia cat si cu parintii a fost foarte buna.

Ofer meditatii la biologie pentru examenul de bacalaureat (anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie) si pentru admiterea la facultatea de medicina(generala/dentara). Predau atat materia veche de admitere, cat si cea noua(Barron’s), valabila acum in majoritatea centrelor universitare.

Incerc sa fac aceste sedinte de meditatii cat mai informative, insa fara a stresa si a pune presiune pe elevi. Incurajez intrebarile si feedback-ul, iar materia va fi luata de la zero si ma voi asigura ca nu raman lacune.
Contez foarte mult atat pe explicarea logica si clara, cat si pe memoria vizuala a elevilor, folosind scheme, desene, tabele si atlase.

La finalul fiecarei sedinte voi aloca 10 minute pentru grile si flashcarduri, pentru a va ajuta sa fixati materia.
In plus, veti primi informatii care nu apar in carte, insa care va ajuta sa rezolvati grilele fara niciun fel de confuzie si care va sunt folositoare pe parcursul celor 6 ani de facultate.

Deoarece consider ca atat informatia in sine, cat si stilul de predare conteaza la fel de mult, imi place sa va atrag atentia asupra tuturor tips&tricks cand vine vorba de grile.

Toate materialele folosite la predare va vor fi trimise in format pdf dupa fiecare sedinta de meditatii. De asemenea, veti primi si atlasele folosite (Netter, Gilroy etc) intrucat va sunt necesare si pe parcursul facultatii.

Tipuri de lecții

Standard lesson

100 RON / 55 min