Elena P.

Elena P.

Acceptă studenți noi

Elena P.

Acceptă studenți noi

Franceza de la A la C cu Elena

  • Oferă lecții online
  • De la  80 RON
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 80 RON
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Bonjour,
Sunt Elena Sauca, sunt absolventa a Facultatii de Litere, UBB, Norvegiana-Franceza (feb 2018), detin Certificatul DALF C2 (85%/100%, feb 2022) si am locuit sase luni in nordul Frantei, unde am si predat adultior si copiilor nativi si non-nativi.
Studiez franceza de 17 ani, o ador de cand ma stiu si o predau ca profesor individual sau de grup (maxim 3 persoane), de 4. Imi place sa ghidez cursantii in procesul invatarii cu rabdare, claritate si deschidere, conform nevoilor si obiectivelor fiecaruia.
Am sustinut deja aproximativ 100 de cursanti in invatarea/ aprofundarea limbii franceze pentru diverse obiective (de la promovarea examenelor DELF-DALF, la gasirea unui loc de munca sau imbunatatirea competentelor deja existente in scop personal), si toti au realizat ce si-au propus.
Folosesc metode adaptate cursantilor si moderne, dar pot lucra si cu materialele cursantului.

Sunt o persoana organizata, deschisa, empatica, orientata spre progres si reusita, careia ii plac bunl simt, onestitatea, si oamenii perseverenti. Printre interesele mele se regasesc: voluntariatul, sustenabilitatea, lectura, neuro-stiintele si calatoriile.

Astept cu bucurie sa lucram impreuna!

Tipuri de lecții

Standard lesson

80 RON / 55 min