Vasile T.

Vasile T.

Acceptă studenți noi

Vasile T.

Acceptă studenți noi

Meditatii la matematica

Preț De la 80 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Salutare! Mă numesc Tărcuță Vasile și sunt student la Facultatea de Cibernetică,, Statistică și Informatică Economică, din cadrul Academiei de Studii Economice București. Sunt aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile la matematică și să vă atingeți potențialul maxim!

Pentru cine sunt meditațiile?
Ofer meditații pentru elevii din clasele I - VIII, precum și pentru cei din liceu, indiferent de profil (științe ale naturii, tehnologic, vocațional sau mate-info). Matematica poate părea uneori dificilă, dar eu sunt aici pentru a face totul mai simplu de înțeles și mai palpitant pentru elev.

Ce vă ofer?
Meditațiile mele sunt personalizate și prietenoase, adaptate la nivelul și ritmul fiecăruia. Cu experiența mea și pasiunea pentru matematică, vă voi ajuta să înțelegeți conceptele cheie și să exersați pentru a vă îmbunătăți rezultatele școlare.

Ce m-ar califica?
Nu doar că sunt student la o facultate prestigioasă, dar am și obținut o notă impresionantă de 9,75 la examenul de Bacalaureat la matematică. Aceasta atestă nu doar cunoștințele mele solide, ci și abilitatea de a le transmite cu succes.

Flexibilitate
Meditațiile mele sunt disponibile pe tot parcursul anului școlar, precum și în timpul vacanțelor, pentru a vă asigura că sunteți mereu pregătiți pentru orice provocare matematică.

Nu ezitați să mă contactați!

Tipuri de lecții

Standard lesson

80 RON / 55 min