Theodor C.

Theodor C.

Acceptă studenți noi

Theodor C.

Acceptă studenți noi

Meditatii la limba engleza pentru studii medii si superioare

Preț De la 80 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Avand studii superioare in Marea Britanie la nivelul 6, in domeniul stiintelor biomedicale, pot oferi elevilor de liceu si studentilor la cursurile universitare de licenta sprijin pentru aprofundarea limbii engleza, in contextul utilizarii extinse ale acestei limbi de circulatie internationala pe plan academic si profesional, atat fizic, cat si online.

In abordarea mea, voi folosi o metoda numita reciprocal assessment, in care il voi incuraja pe elev/student sa imi verifice nivelul de predare a lectiilor si in care ii voi oferi acestuia testari pentru verificarea nivelului de cunostinte. Astfel, primele doua ore de meditatii le voi oferi la jumatate de pret. Daca elevul apreciaza dupa acele doua ore ca nu a fost trecut pragul minim de calitate a predarii lectiilor, voi returna banii cu mare drag.

In cateva exceptii, pot oferi elevului/studentului ore gratuit, insa acesta va avea nevoie sa dovedeasca intentii si detinerea unui nivel exceptional de cunostinte pentru ca acest lucru sa fie aplicabil.

Voi putea oferi orele de meditatii online. Continutul va cuprinde cele patru parti esentiale: grammar, vocabulary, reading si listening.

Detalii despre meditator:

Studii superioare licenta:

Honours Diploma* - 2nd Class - Biomedical Sciences - University of Essex, Colchester Campus, United Kingdom - School of Life Sciences
Duration of studies: October 2017 - July 2020

*Toate modulele incluse in programul universitar au fost promovate de catre absolvent.

Studii medii:

Bacalaureat: Matematica: 10.00, Biologie: 8.60, Limba si Literatura Românã: 9.05

Tipuri de lecții

Standard lesson

80 RON / 55 min