Munteanu A.

Munteanu A.

Acceptă studenți noi

Munteanu A.

Acceptă studenți noi

Meditatiile de care aveai nevoie la Biologie

Preț De la 90 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Buna,
Ma numesc Alice si te pot ajuta sa faci performanta! Sunt medic rezident pe chirurgie toracica in anul 2 si pot spune ca am trecut printr-un numar destul de mare de examene pana acum. Experienta m-a invatat ca rezultatele cele mai bune le poti atinge doar in momentul in care inveti logic. Doar atunci reusesti sa oferi cele mai bune raspunsuri si astfel te vei afla printre cei mai buni.
Am absolvit UMF Gr.T.Popa Iasi si in prezent lucrez in Cluj, la Spitalul Judetean de Urgenta. Ofer meditatii de aproximativ 2 ani si am inceput acest proiect din dorinta de a indruma, mai departe, viitori colegi. Cred ca exista putini pedagogi buni si cred ca ma numar printre cei care au rabdarea si ustensilele necesare sa ajute un elev sa isi atinga potentialul maxim.
Ofer meditatii online, pe zoom. Explic materia, desenez live si ulterior trimit suportul de curs elevului. Nu ezita sa ma intrebi acelasi lucru de multe ori! Doar atunci cand ai intrebari inseamna ca iti dai interesul, iar eu sunt aici sa iti clarific nelamuririle!

Tipuri de lecții

Standard lesson

90 RON / 55 min