Adrian D.

Adrian D.

Responds within 21 hrs, to 100% of messages
100% 21 h
Acceptă studenți noi

Adrian D.

Acceptă studenți noi

Hai sa invatam istorie pentru BAC, Academie dar si pentru a intelege un serial ( Game of Thrones, Vikings ), cum sa interpretam critic un trend de Tik Tok , cum

  • Oferă lecții online
  • De la  100 RON
  • Timp preferat: seara, weekend
Preț De la 100 RON
Timp preferat: seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Hai sa invatam istorie pentru BAC, Academie dar si pentru a intelege un serial ( Game of Thrones, Vikings ), cum sa interpretam critic un trend de Tik Tok , cum sa stim cand descoperim o stire falsa. O sa invatam istorie cu o metodeta inovativa Brain Based Learning dar si prin gamification. Orice invatare eficienta se face prin joc si explorare.
De un an de zile sunt mentor si coach pentru profesori de istorie din Romania.
Meditator cu 3 ani de experiență, ofer instruire de înaltă calitate unei game variate de studenți/elevi/ persoane dornice de învățare. Sunt abil în dezvoltarea unor lecții interactive și captivante pentru a ajuta fiecare elev să-și atingă obiectivele de învășare. Metode moderne de predare-învățare : BBL (Brain Based Learning), metodă la cum învață în mod natural creierul uman. Metode de gamification ( gamificare) . Planul și experiența de învățare va ține cont de competențele cheie ale viitorului : competențe de a învăța să înveți , gândire critică, numerație, digitale, personale și sociale, literație.

Tipuri de lecții

Standard lesson

100 RON / 55 min