Cristian-Mihail A. Identitate verificată

Cristian-Mihail A.

Identitate verificată
Acceptă studenți noi

Cristian-Mihail A.

Acceptă studenți noi

Meditații la biologie pentru o înțelegere foarte ușoara a anatomiei și fiziologiei umane

  • Oferă lecții online
  • De la  75 RON
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 75 RON
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Student în anul III la Facultatea de Medicină Generală a UMFCD, membru în cadrul SSMB si absolvent cu media 10 de Științe ale Naturii, am decis să ajut elevii dornici să urmeze această cale
atât prin predare, expunere de planșe și desene realizate personal, cât și prin ajutor la gestionarea emoțiilor prin care și eu am trecut la rândul meu acum trei ani.
Meditatiile sunt potrivite pentru cei care doresc sa dea admiterea la UMFCD atat la Medicina Generală și Stomatologie cât și BFKT și FMAM.
Ședințele pot fi făcute atât online cât și prin deplasare la domiciliul elevului.
Prin prezentarea unor desene și scheme detaliate, dar ușor de înțeles pentru viitorul student, familiarizarea și memorarea materiei pentru admiterea la medicina se face treptat și ușor. Pentru o și mai bună înțelegere a materiei, dispun de programe 3D ce realizează vizualizarea în spațiu a reperelor anatomice umane. În cadrul fiecărui capitol și la finalul acestuia cunoștințele elevilor vor fi testate prin chestionare similare celor de la admitere. În cazul in care elevul rămâne cu întrebări, sunt disponibil pentru contact 24/7.

Tipuri de lecții

Standard lesson

75 RON / 55 min