Melinda D.

Melinda D.

Acceptă studenți noi

Melinda D.

Acceptă studenți noi

Meditații interactive la limba engleză și / sau chineză pentru cei mici, mari și bunici!

Preț De la 50 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Bună, Melinda aici!
În primul rând, vreau să-ți mulțumesc pentru timpul acordat pentru a-mi citi descrierea, acest fapt aducându-ne cu un pas mai aproape de a face meditații împreună.
Despre mine pot să-ți spun că am absolvit Facultatea de Litere și Arte din cadrul universității Lucian Blaga din Sibiu, specializarea Limba și Literatura Chineză- Limba și Literatura Engleză. Vorbesc atât limba chineză cât și limba engleză, iar în decursul ultimilor 6 ani am ajutat tot mai multe persoane să învețe limba engleză și/sau limba chineză, având un „portofoliu” de cursanți foarte determinați, de la elevi de clasa I până la manageri și persoane în vârstă, care au excelat la școală, la examenul Cambridge, la examenele HSK și în viața lor socială/profesională.
Motivul pentru care am început să ofer meditații este pentru că am ales să renunț la cariera de „profesoară” în învățământul de la stat, unde procesul de predare-învățare-evaluare este limitat și înapoiat din mai multe considerente.
În lecțiile mele combin speaking / listening / reading / writing cu materiale video, prezentări Power-Point și diferite jocuri interactive de pe platforme precum Wordwall și Twinkl, care dinamizează lecția, înviorează energia cursanților și stimulează atenția acestora .
Aștep să te alături grupului nostru și să te convingi!

Tipuri de lecții

Standard lesson

50 RON / 55 min