Alex C.

Alex C.

Responds within 9 hrs, to 100% of messages
100% 9 h
Acceptă studenți noi

Alex C.

Acceptă studenți noi

Mediator de germană - Vorbitor nativ de germană și română

  • Oferă lecții online
  • De la  90 RON/h
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 90 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Bună, sunt Alex și vin din Baden, un oraș aproape de Viena, Austria. Crescând într-un mediu bilingv, am învățat să vorbesc fluent atât germana, cât și româna.

Experiența mea educațională include o diplomă de licență în Administrație de Afaceri de la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena. În plus, mi-am dezvoltat abilitățile de programare prin auto-didactism.

În prezent, am un magazin online și, pe lângă asta, îmi place să predau germana pe platforma meet'n'learn. De obicei, ofer cursuri online, dar în anumite circumstanțe putem face cursuri față în față în București.

Indiferent dacă ești un începător care face primii pași în lumea limbii germane sau o persoană care dorește să-și îmbunătățească fluența existentă, sunt aici să-ți ofer lecții de germană răbdătoare și captivante, special adaptate pentru a satisface nevoile și obiectivele tale unice.

Pe lângă asta, te pot ajuta și cu temele de germană și să le corectez, sau să te ajut să scrii aplicații autentice de angajare și CV-uri pentru companii din Austria, Germania sau Elveția.

Înțeleg că fiecare persoană are propriul ritm și stil preferat de învățare, de aceea sunt hotărât să creez un mediu de suport și încurajare în care să te simți confortabil și motivat să progresezi.

Prima lecție va dura aproximativ 20 de minute și este gratuită. Vom folosi acest timp pentru a ne cunoaște și pentru a înțelege obiectivele tale.

Așadar, fă primul pas către învățarea limbii germane contactându-mă astăzi pentru a dezvolta un plan personalizat de învățare care să îți permită să-ți atingi obiectivele lingvistice.

Tipuri de lecții

Standard lesson

90 RON / 55 min