Andreea N.

Andreea N.

Acceptă studenți noi

Andreea N.

Acceptă studenți noi

Cursuri de desen pentru orice vârstă și pregătire pentru admiterea la liceu/gimnaziu de arte plastice

  • Oferă lecții online
  • De la  25 RON/h
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 25 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:
Descriere Recomandări Poze & Certificate

Descriere

Bună ziua.
Numele meu este Niculae Andreea și mă ocup cu pregătirea la desen în vederea admiterii la un liceu de arte plastice și țin cursuri de desen și pictură pentru toate vârstele.

Pregătirea pentru admiterea la liceu ( Liceul Nicolae Tonitza sau Liceul Dimitrie Paciurea) este compusă din:
Prima probă de percepție vizuală: Natură statică în creion ( învățăm cum măsurăm o natură statică, cum o încadrăm în pagină, cum construim obiectele, ce este perspectiva, cum hașurăm corect și obținem volumetrie în lucrare, ce este umbra purtata și umbra obiectelor în sine )

A doua probă de creativitate: Compoziție de personaje. ( Învățăm cum construim corpul uman, proporțiile corpului uman, perspectivă, cercul cromatic, contraste cromatice, ce este compoziția, diferențele dintre o compoziție statică, dinamică, închisă sau deschisă, învățăm să amestecăm culorile și să alegem combinațiile potrivite )


Pentru cei mici : teme creative menite să le dezvolte creativitatea, învățăm teoria prin joacă și muncă de echipă. ( Cercul cromatic, culorile primare, secundare, terțe, culorile complementare, elementele de limbaj plastic, ce este compoziția și de câte feluri, ce este centrul de interes și cum îl recunoaștem, contraste cromatice, tonuri de culori, cubism )

Pentru cei mari: natură statică, compoziția de personaje, studiu material, studiu draperie, anatomie umană ( schelet+ musculatură), portretul, curente artistice și artiști plastici.

Tehnici de lucru: acuarelă, tempera, acrilice, ulei, creioane grafit, creioane colorate, carbune, liner, pasteluri, markere


Pregătire de la o oră până la 4 ore
50 lei - o oră
70 lei - 2 ore
85 lei - 3 ore
100 lei - 4 ore

Recomandări (2)

Cosmo

Cosmo

Referințe neverificate

Recomand m-a ajutat foarte mult!! Sunt la liceul de arte datorita ei.

Răspunsul meditatorului:

Este meritul tău, ai lucrat temele date și ți-ai dat interesul să te perfecționezi 🥰🥰 succes în drumul tău spre cariera de artist plastic 🥰🥰🙏❤️ sunt mândră de tot ce ai reușit să înveți și să faci 🥰🥰❤️

Andrei D.

Andrei D.

Referințe neverificate

Recomand 100%. M-a ajutat sa intru la un liceu de arte cu nota 10 la ambele probe. Este foarte de treaba si se descurca foarte bine cu copii de toate varstele

Răspunsul meditatorului:

❤️❤️❤️🥰🥰 Succes mai departe, o să îmi fiți mereu dragi toți, aștept invitație de acum la viitoarele expoziții 🥰🥰🙏🔥

poze și certificate