Andreea N.

Andreea N.

Acceptă studenți noi

Andreea N.

Acceptă studenți noi

Te ajut sa intri la MEDICINA la buget

Preț De la 100 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Vrei sa dai la MEDICINA si vrei sa ai sansa MAXIMA sa iei examenul? Haide să lucrăm împreună pentru a-ti face experiența de învățare plăcută și eficientă!

Cu mine ca tutore, vei beneficia de:

Expertiză: Sunt medic rezident, fosta olimpica la Olimpiada de Biologie din liceu și am 8 ani de experiență în meditații.
Experiență dovedită: Elevii mei obțin rezultate excepționale atât la examenele de bacalaureat, cât și la examenele de admitere la facultățile de medicină (buget+bursă).

Învățare personalizată: Îmi adaptez metodele de predare la nevoile unice ale elevului, asigurând o experiență de învățare ușoară și fără stres.
Sprijin cuprinzător: Ofer atât meditații online, cât și în persoană pentru examenele de admitere la școala de medicină și pregătirea examenelor pentru studenții la medicină.
Metoda mea în 4 pași garantează rezultate:

Predare: Explicații ușor de înțeles, folosind materiale suplimentare fizice și electronice (text, imagini, videoclipuri).
Întărire: Asistență focalizată pe subiecte dificile, asigurând o înțelegere și o retenție temeinică.
Testarea: Teste scrise și grila, rezolvarea tuturor examenelor de admitere și a simulărilor din anii anteriori. Pregatire in vederea examenelor de tip prezentare orala, acolo unde este cazul.
Revizuire și planificare: Evaluarea punctelor tale forte și a domeniilor de îmbunătățire, organizarea lecțiilor pentru a acoperi materia în mod eficient.
BONUS: Nu știi dacă medicina chiar e de tine? Vino să vezi cu ochii tăi! Dobândești o experiență practică si valoroasă și primesti îndrumare profesională pentru a te ajuta să iei decizii în cunoștință de cauză privind cariera.

Tipuri de lecții

Standard lesson

100 RON / 55 min