Staicu C.

Staicu C.

Acceptă studenți noi

Staicu C.

Acceptă studenți noi

Et in Arcadia ego

  • -
Preț De la 100 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Nu am uitat niciodată cum e să treci prin stresul, confuzia și sentimentul de neputință de atunci când te pregătești pentru un examen.

Scopul meu e să te ajut să ai încredere în tine și în capacitățile tale. Nu am uitat niciodată cum e sa fii nelămurit/ă sau jena de a întreba, așa că promisiunea mea e că voi avea răbdare cu tine Pot explica același lucru în zeci de feluri diferite, așa încât tu să pleci pregătit/ă la examen. Tocmai din acest motiv dezvolt abordări și planuri personalizate. Mă mulez după metoda de care ai tu nevoie, nu după metoda care există. Pun preț pe încrederea ta în tine pentru că știu că nu doar studiul produce rezultatele rotunde la care toți sperăm.

Strategia mea pentru examenele naționale:
- nu îți cer niciodată sa înveți ceva pe de rost;
- ma asigur că ai la dispoziție materia structurată concis, că informația este calitativă și că o intelegi, astfel încât să nu fii nevoit/ă sa apelezi la memorie;
- trecem împreună prin fiecare bucată de materie structurată în funcție de cerințele examenului;
- te familiarizezi cu rigorile baremului; știi de fiecare dată ce și cum să faci.

Vreau să îți mai spun câte ceva despre mine.
Mă numesc Corina. Am absolvit Colegiul Național de Informatică ,,Tudor Vianu", după care am ales să studiez arhitectura în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism ,,Ion Mincu", unde sunt, în prezent, studentă în anul IV.
Mi-e drag să lucrez cu copii si cu adolescenți deopotrivă. În trecut am facut parte din programul ,,Voluntar în spital" de la Spitalul de Urgențe pentru Copii ,,Marie Curie", unde am activat mai mult de jumătate de an.
De trei ani pregătesc elevi pentru examenele naționale - printre rezultate se numără o notă de 10 la proba de matematică a Evaluării Naționale și o notă de 10 la proba de limba română de la Bacalaureat -, predau engleză elevilor, tin cursuri de software-uri de arhitectură pentru studenți și organizez pregătiri pentru examene teoretice de la facultate.
În viitor plănuiesc să urmez formarea didactică în cadrul universității mele.

În final, scriu aici și rezultatele mele la examene:
Evaluare Națională: 9.90 limba română, 9.75 matematică;
Bacalaureat: 9.85 limba română, 9.65 matematică, 9.30 fizică.

Et in Arcadia ego.