Corina S.

Corina S.

Acceptă studenți noi

Corina S.

Acceptă studenți noi

Et in Arcadia ego

Preț De la 100 RON/h
Materii pentru meditații:

Descriere

Nu am uitat niciodată cum e să treci prin stresul, confuzia și sentimentul de neputință de atunci când te pregătești pentru un examen.

Scopul meu e să te ajut să ai încredere în tine și în capacitățile tale. Nu am uitat niciodată cum e sa fii nelămurit/ă sau jena de a întreba, așa că promisiunea mea e că voi avea răbdare cu tine Pot explica același lucru în zeci de feluri diferite, așa încât tu să pleci pregătit/ă la examen. Tocmai din acest motiv dezvolt abordări și planuri personalizate. Mă mulez după metoda de care ai tu nevoie, nu după metoda care există. Pun preț pe încrederea ta în tine pentru că știu că nu doar studiul produce rezultatele rotunde la care toți sperăm.

Strategia mea pentru examenele naționale:
- nu îți cer niciodată sa înveți ceva pe de rost;
- ma asigur că ai la dispoziție materia structurată concis, că informația este calitativă și că o intelegi, astfel încât să nu fii nevoit/ă sa apelezi la memorie;
- trecem împreună prin fiecare bucată de materie structurată în funcție de cerințele examenului;
- te familiarizezi cu rigorile baremului; știi de fiecare dată ce și cum să faci.

Vreau să îți mai spun câte ceva despre mine.
Mă numesc Corina. Am absolvit Colegiul Național de Informatică ,,Tudor Vianu", după care am ales să studiez arhitectura în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism ,,Ion Mincu", unde sunt, în prezent, studentă în anul IV.
Mi-e drag să lucrez cu copii si cu adolescenți deopotrivă. În trecut am facut parte din programul ,,Voluntar în spital" de la Spitalul de Urgențe pentru Copii ,,Marie Curie", unde am activat mai mult de jumătate de an.
Pregătesc elevi de patru ani, iar printre rezultate se numără note de 10 la examenele naționale, corijente trecute cu succes și salturi de la note sub cinci în simulări la note de opt în examene.

În final, scriu aici și rezultatele mele la examene:
Evaluare Națională: 9.90 limba română, 9.75 matematică;
Bacalaureat: 9.85 limba română, 9.65 matematică, 9.30 fizică.

Et in Arcadia ego.

Tipuri de lecții

Standard lesson

100 RON / 55 min