Adriana B.

Adriana B.

Responds within 48 hrs, to 71% of messages
71% 48 h+

Adriana B.

Cele mai bune meditatii la logica, online, la un pret grozav!

  • Oferă lecții online
  • De la  50 RON/h
  • Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 50 RON/h
Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:
Descriere Tipuri de lecții Recomandări Poze & Certificate

Descriere

Profesoara cu o experienta de 10 ani in predarea acestei discipline, meditator cu rezultate deosebite , ofer pregatire pentru examenul de bacalaureat si admitere facultate! Logica, ca orice disciplina isi cere un ghid specializat. Daca ai ales sa faci aceasta calatorie in acest domeniu al gandirii, sa stii ce ti se cere si ce trebuie sa faci ca sa rezolvi ceea ce se cere, nu trebuie decat sa pasesti cu increderea catre acel ''ghid'' si reusita ta va fi asigurata! Te astept cu drag la pregatire!

Tipuri de lecții

Standard lesson

50 RON / 55 min

Recomandări (3)

+ adaugă recomandare
Sofia I.

Sofia I.

Referințe neverificate

Doamna profesoara Adriana este o persoana cu adevarat pasionata de materia pe care o preda ! Cu ajutorul ei , tot stresul clasei a XII a a fost micsorat prin faptul ca logica a devenit , din al treilea obiect de examen , o placere . Datorita efortului ei in a ma ajuta sa inteleg logic :) am luat nota 9,40 la simulare si privesc cu incredere ziua examenului . Sunt foarte bucuroasa pentru ca am ajuns sa o cunosc si ii sunt extrem de recunoscatoare . O recomand din tot sufletul !

Anamaria U.

Anamaria U.

Referințe neverificate

Ma bucur ca am întâlnit aceasta doamnă profesoară. Explica extraordinar, te ajuta cu soluții atunci când nu știi cum sa rezolvi un exercițiu și cel mai important lucru, pune suflet în tot ce face. Se observa ca ii place mult ceea ce profesează. Contactați-o ,ca nu o sa regretați!

Safta A.

Safta A.

Referințe neverificate

Recomand!Doamna are foarte multă răbdare și explică foarte bine.Pe mine m- a adus la un nivel destul de mare intr-un interval de timp scurt.Cu munca și dorința din partea noastră plus ajutorul semnificativ al doamnei profesoare este imposibil să nu ajungem la nota dorită.

poze și certificate