Anca C.

Anca C.

Acceptă studenți noi

Anca C.

Acceptă studenți noi

Engleză cu blândețe

  • Oferă lecții online
  • De la  80 RON/h
Preț De la 80 RON/h
Materii pentru meditații:
Descriere Recomandări

Descriere

Hello there, eu sunt Ancuța și facilitez sesiuni de limba engleză din 2018.
In prealabil am finalizat atât facultatea de litere la UAIC cât si modului psihopedagogic.
Am fost plecată de 3 ori in SUA (te pot pregăti și pentru interviul de la ambasada/cu angajatorii ^^) si un an in Spania, timp in care am facut voluntariat in 4 licee din Elche ca profesor de engleza si am colaborat cu centrul internațional din cadrul universității pentru a pregătii studenții pentru interviuri, crearea unui CV si elemente de baza din engleza la locul de munca.
Am lucrat atat cu copii începând cu vârsta de 6 ani cât si cu adulti de toate vârstele.
Deoarece știu cât de importante sunt comunicarea, înțelegerea si descoperirea motivatiei, pregătirea mea in calitate de meditator include si o multitudine de cursuri de dezvoltare personală si certificările atat de trainer cât si de coach international.
Prin urmare, meditațiile pe care le ofer includ nu doar înțelegerea si practicarea limbii cât si susținere, orientare, blândețe si un cadru de siguranța pentru tine/ pentru copilul tău. Caut constant sa ofer cel mai bun mediu de învățare si exprimare, un mediu in care greșeală nu doar ca nu e blamată ci e încurajată si folosită ca un vehicul pentru creștere. Folosesc materiale variate si adaptate pentru nevoile fiecărei persoane.

Recomandări (1)

Alexandra D.

Alexandra D.

Referințe neverificate

Anca este o profesoara extraordinara cu ajutorul careia am reusit sa ies din zona de confort si sa pot purta un dialog in limba engleza. Am reusit intr-un timp relativ scurt sa aprofundez gramatica limbii engleze care este foarte complexa, dar prin stilul de predare interactiv și intens, totul mi s-a parut mult mai simplificat. Consider ca oricine isi doreste sa invete aceasta limba i se poate adresa cu incredere.