Diana M.

Diana M.

Răspunde în 1 oră la 63% mesaje
63% 1 h
Acceptă studenți noi

Diana M.

Acceptă studenți noi

Meditații la Logică

  • Oferă lecții online
  • De la  70 RON/h
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 70 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:
Descriere Tipuri de lecții Recomandări

Descriere

Sunt studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul UniBuc, actual cursantă a modului psihopedagogic și îmi place să lucrez cu adolescenții. Îmi doresc să îi ajut pe cei care întâmpină probleme la Logică și ofer pregătire pentru Bacalaureat. Am experiență de 3 ani în meditații și am obținut rezultate foarte bune. Sunt prietenoasă, iar obiectivul meu este să fac învățatul o activitate cât mai ușoară și distractivă, fără prea mult tocit. Sunt dedicată și pasionată de ceea ce fac. Sunt răbdătoare și calmă. Vreau sa te ajut să reușești! Dacă tot ce am scris mai sus sună bine, te aștept să vezi cu ochii tăi cum e o ședință de a mea de meditație!

Tipuri de lecții

Standard lesson

70 RON / 55 min

Recomandări (5)

+ adaugă recomandare
Andreea P.

Andreea P.

Referințe neverificate

Reușește sa te faca să înțelegi extrem de ușor datorită felului ei de a fi. Este foarte răbdătoare și am putut coopera foarte bine împreuna.

Darius S.

Darius S.

Referințe neverificate

Recomand din tot sufletul . M a ajutat in scurt timp pentru a promova proba la logica din cadrul bacalaureatului. Profesionalism adevărat și are foooarte multă răbdare cu tine .

Bianca M.

Bianca M.

Referințe neverificate

Recomand fara ezitare. Este o persoana foarte sociabila si rabdatoare, m a ajutat sa invat din propriile greseli. Mi a oferit sprijin si in afara orelor de meditatie si nu a ezitat sa mi repete ori de cate ori nu am inteles ceva. Cunostiitele sale in domeniul materiei sunt vaste si modul prietenos de abordare faciliteaza o invatare cat mai usoara si rapida.

Camel D.

Camel D.

Referințe neverificate

Recomand să vă meditați la Diana, ea fiind o persoană calmă și înțelegătoare, oferind o atmosferă primitoare. M-a ajutat să înțeleg materia de bac de la logică, explicându-mi toate nelămuririle într-o manieră calmă și prietenoasă. Astfel, am reușit să am o notă cât mai mare la examenul de bacalaureat la logică.

Robitu L.

Robitu L.

Referințe neverificate

Recomand cu drag!! M-a ajutat intr-un timp scurt sa inteleg toata materia pentru bac. Este foarte răbdătoare si explica pe întelesul tuturor. Multumesc mult!