Diana M.

Diana M.

Răspunde în 1 oră la 90% mesaje
90% 1 h
Acceptă studenți noi

Diana M.

Acceptă studenți noi

Meditații la Logică

Preț De la 70 RON
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:
Descriere Tipuri de lecții Referințe

Descriere

Sunt studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației în cadrul UniBuc, actual cursantă a modului psihopedagogic și îmi place să lucrez cu adolescenții. Îmi doresc să îi ajut pe cei care întâmpină probleme la Logică și ofer pregătire pentru Bacalaureat. Am experiență de 3 ani în meditații și am obținut rezultate foarte bune. Sunt prietenoasă, iar obiectivul meu este să fac învățatul o activitate cât mai ușoară și distractivă, fără prea mult tocit. Sunt dedicată și pasionată de ceea ce fac. Sunt răbdătoare și calmă. Vreau sa te ajut să reușești! Dacă tot ce am scris mai sus sună bine, te aștept să vezi cu ochii tăi cum e o ședință de a mea de meditație!

Tipuri de lecții

Standard lesson

70 RON / 55 min
Adriana M.

Adriana M.

Referințe neverificate

O recomand din tot sufletul pe Diana❤️Este o persoană incredibilă și o profesoară excepțională! În 5 luni de pregătire împreună cu ea, am avut parte de un rezultat mult dorit. Este foarte implicată în activitatea elevului, foarte determinată în a-l face să înțeleagă lecțiile predate și este mereu prezentă la datorie când elevul are mici neînțelegeri.

Răspunsul meditatorului:

Multumesc mult! 🥰

Laura I.

Laura I.

Referințe neverificate

O recomand pe Diana din tot sufletul. M a ajutat să iau o notă mare la logică în bac cu doar 6 ședințe de pregătire . Este o persoană calma, veselă, răbdătoare, te face să înțelegi materia și explică exact pe înțelesul tuturor ❤️

Răspunsul meditatorului:

Multumesc mult, Laura! 🥰

Maria M.

Maria M.

Referințe neverificate

Diana este o profesoră excepțională de logică, care și-a dedicat timpul și energia pentru a mă ajuta să învăț întreaga materie pentru examenul de bacalaureat în doar o lună. Cu răbdare, pricepere și dedicare, mi-a oferit sprijinul și îndrumarea de care aveam nevoie pentru a fi pregătită pentru examen. Cu ajutorul ei, am reușit să învăț și să înțeleg materia pentru logica, iar în ziua examenului, m-a încurajat să fiu calmă și focusată. Cu sfaturile și susținerea ei, am reușit să trec cu succes proba și să obțin rezultatele dorite. Sunt recunoscătoare pentru tot efortul și dedicarea pe care le-a arătat Diana în munca ei de profesor. O recomand cu încredere pe Diana tuturor celor care au nevoie de sprijin în învățarea materiei la logică, pentru că este un profesor minunat, dedicat și empatic, care cu siguranță vă ajuta mult în parcursul academic al elevilor săi. Mulțumesc mult, Diana, pentru tot sprijinul acordat și pentru că ești o sursă de inspirație pentru noi, elevii tăi.

Răspunsul meditatorului:

Iti multumesc din tot sufletul, Maria! 🥺🥰

Andreea P.

Andreea P.

Referințe neverificate

Reușește sa te faca să înțelegi extrem de ușor datorită felului ei de a fi. Este foarte răbdătoare și am putut coopera foarte bine împreuna.

Darius S.

Darius S.

Referințe neverificate

Recomand din tot sufletul . M a ajutat in scurt timp pentru a promova proba la logica din cadrul bacalaureatului. Profesionalism adevărat și are foooarte multă răbdare cu tine .