Oana J.

Oana J.

Responds within 2 hrs, to 67% of messages
67% 2 h
Acceptă studenți noi

Oana J.

Acceptă studenți noi

Meditatii matematica cu ❤️ si rabdare 🤗

  • Oferă lecții online
  • De la  60 RON/h
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 60 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:
Descriere Recomandări

Descriere

Buna, eu sunt Oana si cred ca matematica trebuie inteleasa pentru a o putea indragi iar necunoscutele, fie ele chiar si in ecuatii, pot sa ne sperie uneori 😊 dar, cu rabdare, exercitiu si perseverenta, oricine poate ajunge campion, chiar si la matematica!

Cred ca cele mai eficiente meditatii sunt cele 1 la 1 pentru ca beneficiem amandoi(ua) de atentia si concentrarea maxima a celuilalt si, prin urmare, aceasta e varianta in care aleg sa lucram, pentru rezultate maxime.

Faptul ca nu sunt cadru didactic, imi ofera posibilitatea de a avea o alta perspectiva, iar tie, relaxarea pe care ti-ai pierdut-o in momentul in care ai vazut catalogul 😊
Daca esti din Alba Iulia ne vom putea intalni fizic, daca nu, tehnologia ne va ajuta sa micsoram distanta dintre noi si sa ne vedem online 🤗
Pretul este 60 lei/ora si stabilim impreuna durata unei intalniri, in functie de nevoile tale, eu fiind disponibila inclusiv in weekend :)

Abia astept sa ne cunoastem!😘

Recomandări (1)

Denisia H.

Denisia H.

Referințe neverificate

Recomand cu drag! Știe cum sa abordeze astfel încât sa îl capteze pe copil,este foarte răbdătoare și ma ajuta foarte comunicarea părinte - profesor care este excelenta și win-win. Sunt foarte bucuroasa ca am decis sa lucram cu Oana, sper sa aibă în continuare răbdare cu Patrick să îl aducă la liman. Mulțumesc!