Diana-Ștefania S.

Diana-Ștefania S.

Responds within 48 hrs, to 50% of messages
50% 48 h+
Acceptă studenți noi

Diana-Ștefania S.

Acceptă studenți noi

Meditații- limba și literatura română, Constanța

Materii pentru meditații:

Descriere

Bun venit!

Numele meu este Diana-Ștefania Stănimir, am 26 de ani și locuiesc în județul Constanța. În cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, am studiat la Facultatea de Litere, Specializarea: Limba și Literatura Română- Limba și Literatura Franceză, pe care am absolvit-o odată cu Modulul de Pregătire Psihopedagogică, Nivelul I, urmând mai apoi Studiile de Masterat în cadrul aceleiași facultăți, Specializarea: Studii de Românistică, studii pe care le-am absolvit cu media 10, odată cu Modulul de Pregătire Psihopedagogică, absolvit cu aceeași medie. În urma pregătirii pe care o am, sunt profesor de limba și literatura română, profesie ce mă reprezintă și pe care o îndeplinesc cu pasiune, seriozitate și responsabilitate, din dragoste pentru materie, dar și pentru elevii care își doresc cu adevărat să calce cu ușurință pe urmele succesului, căci evoluția aduce cu sine succesul.

Astăzi, după un drum lung pe care l-am parcurs, am plăcerea de a vă invita să vă înscrieți la cursurile de pregătire suplimentară de Limbă și Literatură Română, care se pot desfășura atât în grupe de elevi cât și individual. Acestea sunt adresate elevilor din ciclul gimnazial și liceal, din comuna Lumina, orașul Năvodari și județul Constanța, indiferent de nivelul de cunoaștere.

Ce învățăm?
• Pe lângă parcurgerea materiei, învățăm, completăm și recapitulăm părțile de vorbire și de propoziție, fără de care nu vom putea tece cu ușurință la rezolvarea subiectelor din cadrul Examenului de Evaluare Națională (E.N);
• Învățăm cu responsabilitate să rezolvăm o fișă de lucru sau evaluare;
• Învățăm să lecturăm și să realizăm rezumatele și caracterizarea de personaj, în urma primirii fișei bibliografice;
• Ne dezvoltăm creativitatea și imaginația prin diverse sarcini de lucru și joculețe;
• Învățăm care este cel mai ușor mod de abordare a unui subiect de E.N sau Bacalaureat.

Ce primesc elevii?
 Materiale ce conțin teorie însoțită de exemple;
 Fișe de lucru și de evaluare;
 Modele de realizare a rezumatelor sau caracterizărilor;
 Modele de rezolvare a unui subiect de E.N sau Bacalaureat;
 Sprijin pentru rezolvarea atentă și corectă a exercițiilor date de către profesorul de la clasă drept sarcină de lucru pentru acasă (atunci când situația cere);
 Supraveghere atentă a tot ce înseamnă EVOLUȚIE.

Acestea toate fiind spuse, vă stau la dispoziție, iar pentru detalii și înscrieri, aștept mesaj în privat și abia aștept să ne cunoaștem, să interacționăm și să avem împreună o evoluție frumoasă, învățând unii de la ceilalți!