Alexandra A.

Alexandra A.

Acceptă studenți noi

Alexandra A.

Acceptă studenți noi

Studenta la Medicina,ofer meditații la chimie organica si biologie

  • Oferă lecții online
Materii pentru meditații:

Descriere

Buna,numele meu este Alexandra,am 22 de ani si sunt studenta in anul V la facultatea de Medicina Generala din Iasi. Ofer meditații (inclusiv online) la chimie organică și biologie pentru admiterea la Facultatea de Medicină Generală,Medicina Dentara,AMG,facultatea de biologie sau chimie,dar si pentru bacalureat.Dețin grilele si simularile din anii precedenti pentru admiterile la facultatile de Medicina, schite si desene care pot ajuta elevul sa învețe cat mai ușor si logic materia pentru examen.
Am terminat liceul avand profil real,mai exact matematică-informatică,intensiv limba engleza, iar la facultatea de Medicina am intrat avand un punctaj de 54/54 la biologie si 33/36.
Cunostintele de baza ale elevului nu sunt obligatorii.
Inscrierile pentru pregatire se pot face inca din vara ,pentru inceperea meditatiilor de la inceputul anului scolar sau din octombrie,pentru inceperea din al doilea semestru .Mai târziu nu pot garanta reusita la examenul de admitere la facultatea de Medicina, avand in vedere materia destul de tumultoasa si timpul scurt care va ramane pentru aprofundare.
Durata sedintei:2 h pentru admiterea la facultate,si 1h30 min pentru bacalaureat
Pretul sedintei:80 lei pentru admiterea la facultate,60 lei pentru bacalaureat.
Sedintele se pot desfasura individual sau in grupuri de maxim 3 elevi,in functie de gradul de pregătire al fiecaruia