Mihaela S.

Mihaela S.

Mihaela S.

Ofer meditații la domiciliul elevului

  • De la  80 RON
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 80 RON
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Numele meu este Stoian Mihaela și sunt studentă în cadrul Universității Politehnica București.
Ofer meditații la domiciliul elevului pentru următoarele materii: matematică clasele V-VIII, matematica și chimie organică pentru examenul de bacalaureat.
Sunt calmă, răbdătoare, dornică de a lucra cu copiii ce vor să înțeleagă "chineza" pe care o prezintă la prima vedere aceste discipline.
Consider că orele desfășurate la domiciliul elevului îl ajută pe copil să se simtă confortabil, înțelegând mult mai ușor materia.
Prețul este 50lei/2h.

Tipuri de lecții

Matematică 1-8

Bună ziua! 😀 Numele meu este Mihaela, studentă în anul 3 la Universitatea Politehnica din București. Ofer meditații pe perioada vacanței de vară la disciplinele matematică și chimie pentru clasele I-VIII, atât fizic la domiciliul elevului, cât și online sau hibrid. Meditațiile au scopul de a aprofunda cunoștințele elevului dobândite în anul școlar precedent, aducerea la zi a materiei acolo unde este cazul sau lucratul în avans pentru următorul an școlar. 📚 De ce sunt o alegere potrivită pentru copilul dumneavoastră? Am participat de-a lungul anilor de școală la diverse concursuri și olimpiade unde am obținut premii importante, în prezent urmez modulul psihopedagogic, iar vârsta apropiată de cea a copiilor mă ajută să le înțeleg nevoile astfel încât abordarea noțiunilor să fie cât mai plăcută și pe înțelesul acestora. Pentru mai multe detalii îmi puteți lăsa oricând un mesaj. 🤗🤍

80 RON / 90 min