Valentin D.

Valentin D.

Responds within 3 hrs, to 20% of messages
20% 3 h
De la 45 RON/h

Valentin D.

Cele mai plăcute și eficiente meditații din București

  • -
  • Oferă lecții online
  • Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 45 RON/h
Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Mă numesc Valentin, am titluri de profesor și inginer fiindcă am absolvit cu licență Facultatea de Automatică și Calculatoare (Politehnica București), iar activitatea pentru care îmi fac publicitate este autorizată la RECOM (Adică platesc taxe).

Sunt la zi cu programa școlară și studențească la matematică, fizică, informatică, TIC și programare. Elevul va simți lecțiile noastre ca pe conversațiile cu un bun prieten deoarece în general sunt o persoana bine dispusă în timpul activității didactice, și va fi mai ușor pentru un copil sau adolescent să învețe și să consolideze cunoștințele de matematică. Sunt consecvent, punctual, serios, dar nu sobru, profesionist, dar nu un robot și am o atitudine constructivă îndeosebi când elevul/eleva ar putea avea probleme în înțelegerea materiei.

Am o toleranță foarte scăzută la inconsecvență și lipsa de angajament. Neefectuarea repetată a temelor, o anumită frecvență cu care se anulează ședințele și amânarea repetată a plăților poate însemna întreruperea colaborării fără să datorez cuiva vreo explicație. Unii ar spune că sunt neînțelegător, eu numesc asta respect de sine și față de cei cu adevărat interesați.

Pot înțelege că e o perioadă mai dificilă pentru toată Europa; de aceea, înainte să mă contactați, asigurați-vă că:

1. Chiar vă doriți meditații și nu aveți doar o curiozitate.

2. Elevul e dispus să comunice.

3. Puteți plăti lunar în avans o sumă egală cu 3*(prețul din anunț).

În cazul elevilor până în clasa a IV-a inclusiv voi face o reducere. Și timpul unei ședințe se reduce cu o jumătate de oră.

Pentru cei care sunt serioși, în luna calendaristică ce ar cuprinde 5 meditații efectuate, o să plătiți doar 4. Și ceea ce contează mai mult, veți fi beneficiarii unor rezultate excelente la examene (BAC, Evaluare Națională, admitere, olimpiade, studențești, etc.)

poze și certificate