Daniel L.

Daniel L.

Acceptă studenți noi

Daniel L.

Acceptă studenți noi

Profesor Matematica

  • Oferă lecții online
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

3 lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a angaja un meditator:
1- O diferenta mare de varsta intre meditator si elev poate duce la inhibarea copiilor, automat acest lucru se transpune intr-o atitudine retinuta a studentului, deci o performanta scazuta pe termen lung.
2- O abordare ce se bazeaza pe incurajare de fiecare data va fi mai apreciata de copii si ii va ajuta sa se dezvolte mai mult.
3- Fiecare elev este diferit, deci prin abordarea sa, profesorului trebuie sa tina cont atat de nivelul de performanta real al elevului cat si de caracterul sau.

La finalul anuntului o sa va fie prezentata o oferta speciala, deci va multumesc pentru rabdarea de a parcurge intreg textul.

De peste 6 ani de zile ofer ajutor copiilor indiferent de nivelul actual la matematica in care se afla pentru a trece cu bine peste evaluarea nationala.
M-am specializat in ajutarea copiilor care nu au o performanta buna la scoala (iau note mici- 4...5)si aducerea acestora la un nivel peste medie pentru evaluarea nationala(7...9), iar abordarea mea se concentreaza pe incurajarea elevilor si rezolvarea impreuna cu acestia a problemelor putin mai dificile decat nivelul lor actual.
Fiecare sedinta are 2 ore si o pauza de 10 minute pentru a nu suprasolicita elevii, pentru a-i descoperi si a le oferi sfaturi in alegerea viitoarei lor cariere.
In prima sedinta o sa fie analizat nivelul copilului la matematica si o sa hotaram daca putem colabora in continuare.
Pretul pentru o sedinta este de 100 ron.

Ca si garantie pentru serviciile pe care le ofer prima sedinta este GRATUITA (daca dumneavoastra considerati ca nu vreti sa mai continuam cu pregatirea)! Astfel atat dumenavoastra cat si copilul va puteti da seama daca pregatirea cu mine este ceea ce aveti nevoie.
Va multumesc inca o data pentru timpul acordat si astept cu nerabdare sa ne cunoastem!