Daria C.

Daria C.

Răspunde în medie în 1 ore
1 h
Acceptă studenți noi

Daria C.

Acceptă studenți noi

Meditatii la matematica clasa V-XII

Preț De la 130 RON
Materii pentru meditații:

Descriere


🔊Știu ca matematica este pentru mulți un obstacol care pare imposibil de depasit. Însă, împreuna cred ca putem reuși sa depășim aceste greutăți și sa apara rezultatele dorite.

✨Ma numesc Daria și sunt studenta la Facultatea de Cibernetica Economică, in anul 2, in primul an fiind șefa de promoție. Am absolvit Colegiul National Spiru Haret din Bucuresti, specializare matematica-informatica. La Bacalaureat am avut media 9,86, luând 10 la matematica.

✨Ofer meditatii la matematica, clasele V-XII.

✨Principalul meu obiectiv din cadrul orelor de lucru este de a ajuta copilul sa aprofundeze ceea ce se lucrează la clasa, dar și pregătirea pentru diferențe sau Bacalaureat.

✨Meditațiile se desfășoară pe parcursul a 2 ore, in mediu online.

✨Sunt o fire foarte răbdătoare, calma, meticuloasa, cu experiența in lucrul cu elevii.

Tipuri de lecții

Matematica

✨Pregătire matematica V-XII 🔊Știu ca matematica este pentru mulți un obstacol care pare imposibil de depasit. Însă, împreuna cred ca putem reuși sa depășim aceste greutăți și sa apara rezultatele dorite. ✨Ma numesc Daria și sunt studenta la Facultatea de Cibernetica Economică, in anul 2, in primul an fiind șefa de promoție. Am absolvit Colegiul National Spiru Haret din Bucuresti, specializare matematica-informatica. La Bacalaureat am avut media 9,86, luând 10 la matematica. ✨Ofer meditatii la matematica, clasele V-XII. ✨Principalul meu obiectiv din cadrul orelor de lucru este de a ajuta copilul sa aprofundeze ceea ce se lucrează la clasa, dar și pregătirea pentru diferențe sau Bacalaureat. ✨Meditațiile se desfășoară pe parcursul a 2 ore, in mediu online. ✨Sunt o fire foarte răbdătoare, calma, meticuloasa, cu experiența in lucrul cu elevii. ❓Dacă doriți mai multe detalii, nu ezitați sa ma contactați in privat sau în comentarii. 🤗

130 RON / 120 min