Rusescu C.

Rusescu C.

De la 35 RON/h
Acceptă studenți noi

Rusescu C.

Acceptă studenți noi

Matematica predata pas cu pas

  • -
  • Oferă lecții online
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara
Preț De la 35 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara
Materii pentru meditații:

Formular de contact

Descriere

Profesor doctor, titular al unui canal de Youtube specializat / colaborator activ al platformei de microlearning FLUXY, ofer ajutor in descifrarea tainelor matematicii, indiferent de varsta sau nivel. Pasionat fiind, explic cu placere si multa rabdare, sunt atent la nevoile si lipsurile fiecarui elev, garantand astfel imbunatatirea rapida a cunostintelor.

Sedintele de pregatire sunt individuale / grupuri de 2 elevi (de aceeasi nivel) si vizeaza in primul rand fixarea cunostintelor iar ulterior rezolvarea de teste recapitulative.

De la inceputul pandemic am avut multe experiente pozitive, elevii concluzionand ca mediul online nu reprezinta un handicap (cum au fost obisnuiti la scoala), daca vrei sa inveti de la un profesor pasionat. "Decat fizic dar dezinteresat, mai bine online, cu cineva implicat, care isi prezinta public vocatia si aptitudinile" - citatul uneia dintre elevele pe care le-am pregatit. Pretul este 70 LEI (gimnaziu) / 75 LEI (liceu) / 100 LEI (facultate) - 2 ore.

Sedintele se adreseaza si grupurilor mai mari de doritori (colegi de clasa) tinand cont ca scriem la tabla si discutam interactiv intocmai ca la orele de curs (in acest caz ofer discount semnificativ, in functie de marimea grupului). La cerere, ma pot implica in rezolvarea temelor zilnice / de vacanta, sau in rezolvarea de culegeri de exercitii, avand deja experiente anterioare in acest sens.