Horia P.

Horia P.

50% 48 h+
Acceptă studenți noi

Horia P.

Acceptă studenți noi

Împreună, facem din bac o plăcere și nu o povară

Materii pentru meditații:
Descriere Recomandări

Formular de contact

Descriere

Numele meu este Horia, sunt student la Facultatea de Cibernetica, Statistica și Informatica economică, specializarea Cibernetica economică. Am absolvit Colegiul National Sfântul Sava, specializare matematica-informatica și am avut rezultate excepționale la Evaluarea Naționala și la Bacalaureat, respectiv nota 10 la matematica și la fizica. Ofer meditatii la matematica și fizica pentru clasele IX-XII, in scopul consolidării cunoștințelor si pentru pregătirea examenului de Bacalaureat.

▪️Ședințele se vor desfășura online, pe platforme specializate care sa faciliteze predarea și înțelegerea materiei și vor fi însoțite de materiale suplimentare pentru aprofundarea lecțiilor.

▪️Ofer suport permanent pe Whatsapp sau Facebook in afara orelor de medit


Recomandări (2)

Carol L.

Carol L.

Referințe neverificate

Horia m-a ajutat sa inteleg matematica si sa am rezultate bune la scoala si la examene. Preda foarte clar si are rabdare sa explice fiecare nelamurire de a mea. Recomand lectiile cu Horia!

Maria Z.

Maria Z.

Referințe neverificate

Un profesor excepțional, apropiat și înțelegător cu elevii săi. A fost mereu deschis sa primească intrebari și mi-a oferit materiale auxiliare personalizate pentru aprofundarea teoriei. Am obținut la examen nota dorita datorită lui Horia. Recomand cu încredere!