Oana V.

Oana V.

Răspunde în 1 oră la 67% mesaje
67% 1 h
Acceptă studenți noi

Oana V.

Acceptă studenți noi

Meditații la limba și literatura română

  • Oferă lecții online
  • Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Timp preferat: după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Ofer meditații la limba și literatura română pentru Bacalaureat, atât pentru profil uman, cât și pentru profil real.

Sunt studentă în anul I la Facultatea de Drept a Universității din București și în anul III la Facultatea de Filozofie a aceleași universități.

Fac din plăcere acest lucru, așadar vă asigur că îmi voi da tot interesul pentru ca aceia care lucrează cu mine să obțină note cât mai bune la examene. Am propriile materiale, pe care cursantul le va primi pe parcursul meditațiilor atât în format fizic, cât și digital.

Meditațiile se pot desfășura fie online, fie la domiciliul cursantului (dacă este în București) sau chiar la al meu (București, Sector 1).
Prefer ca ședințele să fie individuale (60lei/2 ore), pentru a mă ocupa cât mai bine de nevoile fiecărui cursant, însă pot lucra și în regim de grup restrâns (până la 3 persoane), în special dacă elevii se cunosc de dinainte (preț 50 lei/2 ore).

Prima ședință va fi una de acomodare, constând în evaluarea nivelului cursantului și fiind gratuită.

Ședințele de meditații se vor concentra asupra redactării eseului de la subiectul al III-lea și înțelegerii tuturor cerințelor tip de la primele două subiecte. Predarea va fi îmbinată cu rezolvarea de subiecte și vor exista examinări periodice (pentru a mă asigura că materia a fost înțeleasă și că nivelul cursantului s-a îmbunătățit).

Ședințele de meditații încep după data de 10 septembrie.

În ceea ce mă privește, realizez traduceri de texte filozofice din limba engleză și am obținut o medie de 9,93 la examenul de Bacalaureat (10 la limba română), folosindu-mă de materialele proprii. Am o experiență de 3 ani în domeniul meditațiilor, oferind în liceu meditații la română pentru Bacalaureat și, de doi ani, meditații la logică colegilor de la facultate.
Sunt serioasă, răbdătoare și pasionată de ceea ce fac. Sper să ajungem să lucrăm împreună!

Pentru mai multe informații, nu ezitați să mă contactați.