Dariana N.

Dariana N.

Acceptă studenți noi

Dariana N.

Acceptă studenți noi

Meditatii Matematica

Preț De la 80 RON
Materii pentru meditații:

Descriere

Absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București, ofer meditații la matematică elevilor de gimnaziu, pe perioada verii, cu posibilitatea continuării pe parcursul anului școlar viitor.

📕Ce mă recomandă?

Sunt o persoană calmă, empatică și răbdătoare. Pe parcursul celor 3 ani de experiență în lucrul cu cei mici, am dezvoltat o comunicare foarte bună cu aceștia, reușind să impărtășesc mai departe plăcerea pentru această materie.

📗Cum se desfășoară orele?

Pregătirile se vor desfășura online, pe platforma Google Meet, individual sau în grupe de maxim 2 elevi de nivel apropiat. Elevii vor putea vizualiza "tabla" pe care vom proiecta și rezolva exercițiile cu ajutorul tabletei grafice. Programul se va stabili de comun acord, în funcție de disponibilitatea celor mici.

📘Ce ofer?

Pregătirea și experiența personală în domeniul matematicii reprezintă baza în lucrul cu cei mici. Îmi propun să îi ajut pe elevi să descopere plăcerea pentru această materie și să depășească această teamă tot mai des întâlnită în rândul lor. Scopul este de a-i ajuta să înțeleagă și de a-i determina să lucreze pentru a deveni cât mai buni. De asemenea, ofer consiliere în afara pregătirii, pe WhatsApp, ori de câte ori elevii întâmpină dificultăți în lucrul individual.

📙De ce au nevoie cei mici?

Pentru orele de pregătire, elevii vor avea nevoie de un computer sau tabletă pentru a putea urmări tabla, acces la internet, instrumente de scris și caiet sau fișe.
Curiozitatea, perseverența și energia pozitivă sunt mereu binevenite și încurajate.

Pentru mai multe detalii, vă aștept cu un mesaj în privat.

Tipuri de lecții

Lecție standard

80 RON / 55 min