Dragos C.

Dragos C.

Răspunde în 1 oră la 100% mesaje
100% 1 h
De la 70 RON/h
Acceptă studenți noi

Dragos C.

Acceptă studenți noi

Meditații informatica/programare/fizica/matematica

  • -
Preț De la 70 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Contact: 0743.274.795 (Tel/WhatsApp)

Meditații individuale la fizica (oscilatii, termodinamica, mecanica, electricitate - utilizarea curentului continuu și alternativ) pentru nivel de gimnaziu, liceu si universitate(profil tehnic), în vederea sedimentării materiei de la clasă, admiterii în învățământul superior tehnic sau a pregătirii pentru Examenul de Bacalaureat.

Abordarea materiei la fizica se va face progresiv, începând de la stadiul de fenomen, facilitand intelegerea prin imagini, urmarirea de videoclipuri si crearea paralelelor dintre fizica teoretica si viata reala, sporind astfel dorinta de intelegere a fizicii si a aplicabilitatii acesteia, urmand rezolvarea de probleme / subiecte de examene.

Meditații la informatica în limbajele C/C++, Python3, HTML+CSS, pregătire în zona cybersecurity (IoT & CTF) sau în vederea obținerii atestatului ECDL.

Pentru elevii din clasele primare/gimnaziale, abordarea materiei la informatica/programare se face incepand cu scheme logice, aplicatii interactive si jocuri, pentru a usura intelegerea si pentru a creste interesul copiilor in aceasta directie, facilitand procesul de invatare.

Meditatii la limba si literatura romana si filosofie in vederea sustinerii Examenului de Bacalaureat.
Abordarea materiei difera in functie de nevoile elevului, existand posibilitatea prioritizarii parcurgerii rapide a materiei si axarea pe rezolvarea cerintelor impuse de Examenul de Bacalaureat.

Calificări:

Cisco CyberOps Associate
ECDL
Python programming, Flask, API's
Oracle database design
Oracle database programming with SQL
Cisco CCNA (ongoing)

poze și certificate