Iulia A.

Iulia A.

Acceptă studenți noi

Iulia A.

Acceptă studenți noi

Pregătire pentru Evaluarea Naționala și Bacalaureat: Limba și Literatura Română/ Istorie/ Sociologie

  • Oferă lecții online
  • De la  100 RON/h
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 100 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Materii pentru meditații:
Descriere Recomandări

Descriere

Bună! Numele meu este Iulia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru examenul de Bacalureat, Evaluarea Națională sau pur și simplu vreți să vă aprofundați cunoștințele la limba și literatura română, istorie sau sociologie, vă stau la dispoziție oferindu-vă pregătire specializată conform nevoilor și obiectivelor propuse.
În cadrul orelor vom lucra folosind metode moderne de predare ce îmbină conținutul teoretic al materiei cu exerciții practice. Unul din rezultatele pe termen lung al acestora este îmbunătățirea gândirii critice si analitice. Asftel, programa de examen nu va mai părea stufoasă si de nedescifrat. Pregătirea pentru examen este în conformitate cu noua programă!

Despre mine:
Pasiunea pentru educație și înclinația spre științele umaniste m-au determinat să mă implic în diverse proiecte educaționale în cadrul mai multor ONG-uri. Orelele predate la clasă, workshop-urile și trainingurile susținute pentru elevi și studenți de toate vârstele m-au învățat cum să îmbin armonios educația formală cu cea nonformală, astfel încât să obțin cele mai bune rezultate de la elevii mei. Lucrul cu elevii este o plăcere, iar experiența de 5 ani în meditații mi-a arătat cum să parcurg lecțiile eficient în funcție de ritmul și nevoile individuale.

• Materiale gratuite și platforme educaționale
• Exerciții interactive prin care teoria învățată este aplicată
• Îmbunătățirea gândirii critice si analitice
• O asimilare rapidă a informațiilor folosind ilustrații și culori ce stimulează înțelegerea și memorarea

PRIMA ȘEDINȚĂ ESTE GRATUITĂ! Cer si ofer maxima seriozitate!

Recomandări (1)

Bogdan B.

Bogdan B.

Referințe neverificate

Iulia este o profesoara foarte implicata in educatia elevilor sai, nepotul meu a facut pregatire cu ea si sunt foarte multumit de rezultatele pe care le-a avut la examen. Va multumesc inca o data pentru ajutor!