Secuiu D.

Secuiu D.

Responds within 17 hrs, to 100% of messages
100% 17 h
Acceptă studenți noi

Secuiu D.

Acceptă studenți noi

Cursuri germana/engleza/romana adulti si copii

  • -

Formular de contact

Descriere

Vrei să înveți limba germană? La început, la mine a fost curiozitatea și pe masură ce o descopeream și o înțelegeam mai bine a început să îmi placă din ce în ce mai mult.

Uneori am comparat-o cu un joc de logică pe care vă invit și pe voi sa îl descoperiți. 🙂

Folosesc des platforme on-line, e-learning și metode interactive de predare, prin jocuri on-line, muzică și desen.

Sunt Dana, am locuit în Germania timp de 7 ani. Tot acolo, am urmat cursurile intensive A1-C1 de limbă germană. În ultimul an, am predat la o școală privată din țară și am ținut cursuri atât la școală cât și on-line.

În Germania am colaborat cu o o agenție nonguvernamentală – Freiwilligenagentur- FFA, care organizează workschopuri, tabere, excursii pentru copii și adolescenți în diferite orașe ale Europei.

La centrele de limbă din Aachen și Nürnberg am descoperit noi metode de predare pe care le-am integrat în cursurile mele.

De anul acesta sunt studentă a Facultății de Psihopedagogie și Științele Educației, Universitatea București unde aprofundez diferite teme: curriculum individualizat și personalizat, strategii de instruire diferențiate, individualizate, chiar personalizate și instruire remedială, educație interculturală.