Cristina F.

Cristina F.

Responds within 6 hrs, to 90% of messages
90% 6 h
Acceptă studenți noi

Cristina F.

Acceptă studenți noi

Cursuri de limba engleza pentru elevi si adulti de la A1 la C2. Ofer pregatire pentru testari Cambridge precum PET, CAE, CPE, inclusiv olimpiada

  • Oferă lecții online
  • De la  140 RON/h
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara
Preț De la 140 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara
Materii pentru meditații:
Descriere Tipuri de lecții Recomandări Poze & Certificate

Descriere

Profesor de engleza cu experienta, absolventa a cursului CELTA (Cambridge Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages).
In prezent sunt student doctorand in cadrul Scolii Doctorale de Studii Literare si Culturale, Universitatea Bucuresti, unde tin seminare de literatura americana. Am absolvit masteratul "American Studies" din cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Limbi Straine. Am absolvit Facultatea de Litere, specializarea "Literatura Universala si Comparata si Limba si Literatura Engleza" din cadrul Universitatii Bucuresti.

Tipuri de lecții

Cursuri de engleza pentru adulti si copii de la A1-C1

140 RON / 90 min

Recomandări (4)

+ adaugă recomandare
Ana-Elena L.

Ana-Elena L.

Referințe neverificate

Mulțumesc pentru tot efortul depus și pentru sprijinul necondiționat! Un mentor excelent, cu bună dispoziție și implicare. Lucrurile sunt mai simple când întâlnești un om cu care "poți vorbi aceeași limba" :)

Razvan V.

Razvan V.

Referințe neverificate

Dupa o experienta de 1 an pot spune ca teacher Cristina e tipul de profesor dedicat, pune pasiune in ceea ce face, are suficienta rabdare si simt al umorului, o gandire creativa si multa imaginatie! Pentru a atinge performata alaturi de teacher Cristina e nevoie de un singur ingredient - perseverenta! Multumesc mult teacher! :)

Stefan N.

Stefan N.

Referințe neverificate

Fac mediatii alaturi de doamna Frunza Cristina de 4 ani si pot spune ca nivelul meu la engleza a crescut exponential. Dansa stie sa isi faca elevii sa vina cu drag la ore si sa invete de placere. Printre cele mai bune profesoare pe care le-am avut! Thank you for everything!

Maria M.

Maria M.

Referințe neverificate

Îți mulțumesc că ai făcut ca engleza să pară mai ușoară pentru mine, pentru încurajările și zâmbetele cu care mă întâmpini de fiecare dată la ședințe și pentru că ai reușit să îmbini utilul cu plăcutul. You are the best teacher I ever had!💖

poze și certificate