Irina N.

Irina N.

De la 40 RON/h
Acceptă studenți noi

Irina N.

Acceptă studenți noi

Meditatii cu si pentru tine

  • -
Preț De la 40 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend

Formular de contact

Descriere

Invata limba engleza alaturi de o persoana, tanara, atenta, spontana, creativa si perseverenta care poate face din ora de engleza ceva foarte distractiv si interactiv, astfel vei astepta a doua sedinta cu drag! Ofer meditatii pentru copii cu varste cuprise intre 4-15 ani. Pregatesc clasele I-VIII pentru concursuri, olimpiade sau examene Cambridge. De asemenea, pun la dispozitie o multitudine de materiale necesare dar si interactive care vor starnii interesul copiilor pentru limba engleza si pentru invatare.
Absolventa a Școlii Gimnaziale "Ioan Bob" din Cluj-Napoca și a Liceului Teoretic "Lucian Blaga". Atât în tipul școlii cât și al liceului, am participat la diverse concursuri și olimpiade de limba engleza la care am obținut diferite premii și distincții.
Pasionată de activitățile sociale,în special lucrul cu copii.O experieță de lucru cu tineri și copii cu vârste între 2 și 10 ani în cadrul activităților desfașurate ca voluntar pe parcursul a mai multor ani.Recunoscută si premiată pentru abilitățile organizaționale și capacitatea de a dezvolta un mediu sigur și distractiv pentru copii.Sunt o persoană dinamică, responsabilă,cooperativă, atentă, hotărâtă, perseverentă și interesată.