Cristina R.

Cristina R.

Răspunde în 1 oră la 90% mesaje
90% 1 h
Acceptă studenți noi

Cristina R.

Acceptă studenți noi

Impreuna in pasi spre cunoastere!

  • Oferă lecții online
  • Timp preferat: după-amiaza
Timp preferat: după-amiaza
Materii pentru meditații:

Descriere

Sunt inginer electronist. Am terminat facultatea, masterul si ambele module pedagogice in cadrul politehnicii. Lucrez ca programator, insa, in timpul liber ma ocup de pasiunile mele.

Una dintre pasiuni este sa impartasesc cunostintele mele copiilor, adolescentilor si sa capat cunostinte noi de la ei, de la elevii mei. Iubesc sa vad cum se lumineaza mintile elevilor, cum eu ies de la ora cu elevii mei, fie ca e ea online, fie ca e fizic, cu o lectie de invatat.

Pe langa matematica, programare, pe langa cunostintele acestea tehnice, imi doresc sa ajung la nivelul acela in care pot sa construiesc caractere puternice, sa construiesc in ei, elevii mei, nu doar nota, ci urmarind matematica, sa le slefuiesc caracterul, ambitia, atitudinea fata de scoala, fata de munca si mai ales: atitudinea fata de ei!

Iubesc sa descopar talentele elevilor mei, fie ca ele tin de desen , de tehnic, de muzica, de literatura. Si imi place sa ii ajut sa isi inmulteasca talantii.

Scopul meu nu este doar sa imi duc elevul la o nota maxima la examen/la scoala. Scopul meu este sa l fac pe elev sa iubeasca ce face, sa capete cunostinte, apoi sa mearga mai departe increzator in cunostintele lui, si sa mearga, mai departe, singur. Sa il invat, practic,NU cum se face problema, ci cum se ajunge la rezultat, cum se invata, de fapt! Astfel incat sa nu il fac dependent de mine: de meditator, ci sa mearga mai departe cu ceea ce l-am invatat, sa mearga singur, independent.