Alexandra F.

Alexandra F.

Alexandra F.

Consultații la limba și literatura română

  • Oferă lecții online
  • Timp preferat: dimineața, seara, weekend
Timp preferat: dimineața, seara, weekend
Materii pentru meditații:

Descriere

Salut! Eu sunt Alexandra!
Tocmai finalizez studiile de licență, la Facultatea de Litere, în cadrul Universității din București.
Am avut șansa să lucrez cu profesori extraordinari, care, pe lângă o foarte bună pregătire, mi-au oferit și șansa să înțeleg ce înseamnă să lucrezi cu elevii. Astfel, în cadrul practicii pedagogice, am reușit să predau elevilor de la un liceu important din București, bucurându-mă de un feedback pozitiv, dar și de amintiri plăcute cu elevii!
Mi-ar face mare plăcere să lucrăm împreună, pentru că am convingerea că și eu voi învăța multe de tine, la consultațiile de limba și literatura română!
Mă interesează, prin aceste meditații, să recuperăm informațiile lacunare de la orele de curs de la școală și să le aprofundăm. Desigur, înainte de a stabili un plan, vom discuta despre dorințele și așteptările elevului de la aceste meditații! Menționez, în acest caz, faptul că meditațiile se adresează elevilor din clasele V-VIII. Vom împărți orele de meditații în jumătăți egale și vom combina literatura și gramatica. Suplimentar, dacă se dorește, putem continua cele două ore de meditații cu încă o jumătate de oră, printr-un curs de scriere creativă.
Sună bine, nu?