Rares S.

Rares S.

Rares S.

Materii pentru meditații:

Descriere

Materia Matematica
Descriere(pentru chimie, scroll in jos)
Sunt absolvent al Colegiului National "Mihai VIteazul", am studiat in gimnaziu la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" si am invatat sa gandesc in spiritul matematicii inca de cand eram copil. Am promovat examenul de bacalaureat la matematica cu 9.50 si examenul din clasa a 8-a cu 9.80.
Cu toate ca sunt in prezent student in anul I la Medicina in Bucuresti, matematica a ramas o pasiune a mea si imi doresc sa pot ajuta copiii de gimnaziu sa o descopere.

Imi dau seama ca acest context epidemiologic incetineste procesul de invatare al copilului care nu mai este la fel de motivat sa invete si care, probabil, nu mai gaseste un sens pentru a invata, intrucat nu se mai dau teze si contactul mot-a-mot cu scoala este redus la 0. Astfel, propun o pregatire intuitiva, confortabila, in format fizic/on-line.

Consider ca e important ca e importanta legatura dintre pregatitor si copil, astfel ca, aceasta legatura poate fi mai usor facilitata atunci cand pregatitorul (20 ani) este mai apropiat de varsta copilului, intrucat nu vor exista temeri, iar copilul se va simti comod sa puna orice fel de intrebari, fara retineri sau fara teama de esec, atunci cand se pregateste cu cineva care e cu doar 5-6 ani mai mare.

Planul meu pentru meditatie este:
-Descoperirea nivelului de pregatire al copilului
-Explicarea materiei de la scoala pe intelesul copilului
-Aplicarea materiei invatate prin exercitii introductive care acomodeaza copilul cu materia proaspat absorbita
-Avansarea gradului de dificultate al exercitiilor treptat, dupa putinta copilului.

Scopul acestei pregatiri:
Intelegerea materiei scolare gimnaziale, pentru facilitarea studiului in anul pregatitor pentru examen (copilului ii va fi mult mai usor sa se apuce de invatat in clasa a 8-a daca deja cunoaste materia din prealabil).




Dupa cum doriti, meditatiile pot avea loc fizic, la dvs. acasa (voi veni cu masca, manusi si dezinfectant), la mine acasa sau on-line, prin intermediul oricarei platforme (Zoom, Google Meet, etc.).

Materia chimie:
Am absolvit Colegiul National "Mihai Viteazul" si sunt anul I la Universitatea de Medicina și Farmacie "Carol Davila". Pregatesc clasele 9-12 la chimie organica. Fac pregătire atât pentru intelegerea materiei de la clasa si pentru evolutie la nivel de cunoștințe asupra materiei școlare, cat si pentru examenul de bacalaureat.