Ionela P.

Ionela P.

Responds within 4 hrs, to 90% of messages
90% 4 h
De la 35 RON/h

Ionela P.

Cele mai bune meditatii oferite de un militar

  • Oferă lecții online
  • Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend
Preț De la 35 RON/h
Timp preferat: dimineața, după-amiaza, seara, weekend

Formular de contact

Acest meditator este inactiv.

Acest meditator nu a fost pe aici de ceva timp. Găsește un alt meditator care să-ți răspundă la solicitarea de meditații.

Caută alt meditator

Descriere

Cine te poate invata mai bine daca nu un militar? Sunt studenta la Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda", iar în prezent, pe lângă cursurile acestei instituții, sunt inscrisa si la cursul oferit de McMaster University & University of California San Diego: "Learning How to Learn: Powerful mental tools to help you master tough subjects".
Experienta celor 2 ani de meditatii oferite tinerilor atat din ciclul primar, cat si din cel gimnazial m-au slefuit si m-au invatat cum sa te invat si pe tine! Sunt o fire sociabila, calmă si sunt adepta învățării logice, în niciun caz vesnica "toceala". De aceea vei invata cum sa înveți, ce informații sa reții astfel încât sa-ti fie de folos in viitor atat la examene, cat si in mediul profesional.
Te aștept sa discutam pe aceasta platforma sau telefonic. De asemenea, putem programa si o sedinta (gratuita) de 10-15 minute în care sa facem cunostinta. Momentan, nu exista capacitate disponibila. De aceea, vi-l recomand cu drag pe colegul meu, Bucsa-Miron Cristian, pe care îl găsiți la secțiunea "meditatori online, disciplinele matematica, limba și literatura romana, limba engleza.

Recomandări (1)

Gheorghe M.

Gheorghe M.

Referințe neverificate

Recomand cu drag pe domnișoara Ionela pentru orele de matematica. Este o persoana răbdătoare și calmă, a reușit într-un timp relativ scurt să-i capteze atenția fiicei mele prin implicare și seriozitate. Sperăm la o colaborare eficientă cu rezultate optime.

Răspunsul meditatorului:

Va mulțumesc frumos!

Bloguri (1)

De ce sa studiezi matematica?

Cu siguranță, pe parcursul pregătirii la nivel educațional, fiecare persoană a auzit măcar o dată întrebarea “Cu ce mă ajută pe mine matematică?” Și eu mi-am pus această întrebare la un moment dat. …