Livia: Pregatire engleza pentru examenele Cambridge cu un meditator pasionat si specializat in stiintele educatieiLivia U.

Livia U.
Profil verificat:
limba engleză
meditații pe skype / online posibile
100% Rata de răspuns
3h TImpul mediu de răspuns la mesaje

Sunt profesor de limba engleza si pot lucra atat cu copii, cat si cu tineri, avand strategii diferentiate pentru varsta si nivel. Pe langa pasiunea mea pentru predare si experienta actuala de profesor de engleza, studiile avansate pe care le-am obtinut (MSc Educational Sciences) ma recomanda ca specialist in acest domeniu care isi doreste sa invete continuu si sa obtina rezultate efective si de lunga durata cu studentii sai.
Pe langa predarea standard a limbii engleze, vreau sa inspir cursantii sa inteleaga rolul dezvoltarii abilitatilor de a comunica intr-o limba straina si imi doresc sa le ofer o gama cat mai larga de activitati in care sa invete intr-un mod autentic si cu aplicabilitate in practica.

Prima sedinta este una de stabilire a obiectivelor si asteptarilor de ambele parti, in urma careia revin cu un plan speciifc cursantului. Prima sedinta: "Meet-the-teacher" este gratuita.Formular de contact